سوپ بادنجان
نوشته شده توسط : Consultants

 

 
 

deborah.mihanblog.com

 

 

مواد لازم

بادنجان چهار عدد
كره سه قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه یك عدد
سیرخردشده چهارحبه
پودر فلفل‌قرمز تند یك قاشق چایخوری
گوجه‌فرنگی دو عدد
آب چهار لیوان
پیاز خرد شده یك عدد
نمك و پودرفلفل‌سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه

بادنجان را به صورت راه ‌راه پوست كنده و خرد كنید و با كره تفت دهید، سپس، پیاز و سیر خرد شده را بیفزایید و تفت دهید تا مواد نرم شوند.

بعد، گوجه‌ فرنگی را رنده كنید تا به صورت پوره درآید و در قابلمه بریزید و آب را هم بیفزایید. آن‌گاه، بادنجان، سیر و پیاز تفت داده شده را به گوجه ‌فرنگی افزوده و پودر فلفل‌قرمز، سیاه، نمك و زنجبیل رنده شده را اضافه كنید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بادنجان‌ها كاملا بپزند.

می‌توان در این سوپ، از قارچ خرد شده نیز استفاده ‌كرد.





:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,
:: بازدید از این مطلب : 216
|
امتیاز مطلب : 52
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : جمعه 15 بهمن 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: